Gersom4Fit

Gersom4Fit is een Sportschool gelegen aan De Boshoek 10 in Hardenberg.

Sporten bij Gersom4Fit in Hardenberg

Gersom4Fit is een Sportschool gelegen in Hardenberg op De Boshoek 10.

Kom erachter wat Gersom4Fit voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Gersom4Fit om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Hardenberg? Dan ben je bij Gersom4Fit op de juiste plek. Bij Gersom4Fit kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Gersom4Fit in Hardenberg is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan De Boshoek 10 in Hardenberg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hardenberg of niet, iedereen is welkom bij Gersom4Fit. Je kan Gersom4Fit telefonisch bereiken op: 31 523 225 057 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://gersom4fit.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Gersom4Fit en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Gersom4Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gersom4Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hardenberg
  2. Gersom4Fit

Meer sportscholen in Hardenberg