Baalderslag Sportcentrum De

Baalderslag Sportcentrum De is een Gezondheidsclub gelegen aan Doctor Albert Schweitzerlaan 1 A in Hardenberg.

Sporten bij Baalderslag Sportcentrum De in Hardenberg

Baalderslag Sportcentrum De is een Gezondheidsclub gelegen in Hardenberg op Doctor Albert Schweitzerlaan 1 A.

Kom erachter wat Baalderslag Sportcentrum De voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Baalderslag Sportcentrum De om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Gezondheidsclub in de buurt van Hardenberg? Dan ben je bij Baalderslag Sportcentrum De op de juiste plek. Bij Baalderslag Sportcentrum De kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Baalderslag Sportcentrum De in Hardenberg is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Gezondheidsclub is gelegen aan Doctor Albert Schweitzerlaan 1 A in Hardenberg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hardenberg of niet, iedereen is welkom bij Baalderslag Sportcentrum De. Je kan Baalderslag Sportcentrum De telefonisch bereiken op: 31 523 271 777 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.baalderslag.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Baalderslag Sportcentrum De en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Baalderslag Sportcentrum De? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baalderslag Sportcentrum De het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hardenberg
  2. Baalderslag Sportcentrum De

Meer sportscholen in Hardenberg