Fightclub-Rotterdam

Fightclub-Rotterdam is een Sportschool gelegen aan Berliozstraat 7 in Capelle aan den IJssel.

Sporten bij Fightclub-Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Fightclub-Rotterdam is een Sportschool gelegen in Capelle aan den IJssel op Berliozstraat 7.

Kom erachter wat Fightclub-Rotterdam voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Fightclub-Rotterdam om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij Fightclub-Rotterdam op de juiste plek. Bij Fightclub-Rotterdam kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Fightclub-Rotterdam in Capelle aan den IJssel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Berliozstraat 7 in Capelle aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Capelle aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij Fightclub-Rotterdam. Je kan Fightclub-Rotterdam telefonisch bereiken op: 31 6 48781510 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://fightclub-rotterdam.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Fightclub-Rotterdam en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Fightclub-Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightclub-Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Capelle aan den IJssel
  2. Fightclub-Rotterdam

Meer sportscholen in Capelle aan den IJssel