de Rozenburcht B.V.

de Rozenburcht B.V. is een Sportschool gelegen aan Nieuwe Laan 6 in Capelle aan den IJssel.

Sporten bij de Rozenburcht B.V. in Capelle aan den IJssel

de Rozenburcht B.V. is een Sportschool gelegen in Capelle aan den IJssel op Nieuwe Laan 6.

Kom erachter wat de Rozenburcht B.V. voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek de Rozenburcht B.V. om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij de Rozenburcht B.V. op de juiste plek. Bij de Rozenburcht B.V. kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

de Rozenburcht B.V. in Capelle aan den IJssel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Nieuwe Laan 6 in Capelle aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Capelle aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij de Rozenburcht B.V.. Je kan de Rozenburcht B.V. telefonisch bereiken op: 31 10 442 0908 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://rozenburcht.com/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar de Rozenburcht B.V. en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij de Rozenburcht B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Rozenburcht B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Capelle aan den IJssel
  2. de Rozenburcht B.V.

Meer sportscholen in Capelle aan den IJssel