De Loods Gym

De Loods Gym is een Sportschool gelegen aan Nijlaar 2 in Den Ham.

Sporten bij De Loods Gym in Den Ham

De Loods Gym is een Sportschool gelegen in Den Ham op Nijlaar 2.

Kom erachter wat De Loods Gym voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek De Loods Gym om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Den Ham? Dan ben je bij De Loods Gym op de juiste plek. Bij De Loods Gym kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Loods Gym in Den Ham is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Nijlaar 2 in Den Ham. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Ham of niet, iedereen is welkom bij De Loods Gym. Je kan De Loods Gym telefonisch bereiken op: 31 6 54330063 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deloodsgym.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar De Loods Gym en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Loods Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Loods Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Den Ham
  2. De Loods Gym

Meer sportscholen in Den Ham