De Lijfstudio

De Lijfstudio is een Fitnessprogramma gelegen aan Vroomshoopseweg 25 in Den Ham.

Sporten bij De Lijfstudio in Den Ham

De Lijfstudio is een Fitnessprogramma gelegen in Den Ham op Vroomshoopseweg 25.

Kom erachter wat De Lijfstudio voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek De Lijfstudio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Fitnessprogramma in de buurt van Den Ham? Dan ben je bij De Lijfstudio op de juiste plek. Bij De Lijfstudio kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Lijfstudio in Den Ham is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Fitnessprogramma is gelegen aan Vroomshoopseweg 25 in Den Ham. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Ham of niet, iedereen is welkom bij De Lijfstudio. Je kan De Lijfstudio telefonisch bereiken op: 31 6 30537147 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.delijfstudio.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar De Lijfstudio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Lijfstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lijfstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Den Ham
  2. De Lijfstudio

Meer sportscholen in Den Ham