Bewegez

Bewegez is een Sportcomplex gelegen aan Wim de Körverstraat 1c in Boxmeer.

Sporten bij Bewegez in Boxmeer

Bewegez is een Sportcomplex gelegen in Boxmeer op Wim de Körverstraat 1c.

Kom erachter wat Bewegez voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Bewegez om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportcomplex in de buurt van Boxmeer? Dan ben je bij Bewegez op de juiste plek. Bij Bewegez kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Bewegez in Boxmeer is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Wim de Körverstraat 1c in Boxmeer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boxmeer of niet, iedereen is welkom bij Bewegez. Je kan Bewegez telefonisch bereiken op: 31 6 52190083 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bewegez.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Bewegez en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Bewegez? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bewegez het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Boxmeer
  2. Bewegez

Meer sportscholen in Boxmeer