Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat

Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat is een Sportschool gelegen aan Rembrandt van Rijnstraat 28b in Boxmeer.

Sporten bij Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat in Boxmeer

Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat is een Sportschool gelegen in Boxmeer op Rembrandt van Rijnstraat 28b.

Kom erachter wat Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Boxmeer? Dan ben je bij Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat op de juiste plek. Bij Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat in Boxmeer is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Rembrandt van Rijnstraat 28b in Boxmeer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boxmeer of niet, iedereen is welkom bij Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat. Je kan Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.basic-fit.com/nl-nl/sportschool/basic-fit-boxmeer-rembrandt-van-rijnstraat-1e070e3e7bdf4a2aab0e5a9d91db685f.html?utm_medium=yext&utm_source=gmb

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Boxmeer
  2. Basic-Fit Boxmeer Rembrandt van Rijnstraat

Meer sportscholen in Boxmeer