YESFIT

YESFIT is een Sportschool gelegen aan Molenmakershoek 68-72 in Apeldoorn.

Sporten bij YESFIT in Apeldoorn

YESFIT is een Sportschool gelegen in Apeldoorn op Molenmakershoek 68-72.

Kom erachter wat YESFIT voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek YESFIT om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij YESFIT op de juiste plek. Bij YESFIT kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

YESFIT in Apeldoorn is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Molenmakershoek 68-72 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij YESFIT. Je kan YESFIT telefonisch bereiken op: 31 6 10773645 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yesfit.nu/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar YESFIT en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij YESFIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YESFIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Apeldoorn
  2. YESFIT

Meer sportscholen in Apeldoorn