Xtra-S sport en preventie

Xtra-S sport en preventie is een Sportschool gelegen aan Doetinchemseweg 67a in Doetinchem.

Sporten bij Xtra-S sport en preventie in Doetinchem

Xtra-S sport en preventie is een Sportschool gelegen in Doetinchem op Doetinchemseweg 67a.

Kom erachter wat Xtra-S sport en preventie voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Xtra-S sport en preventie om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Doetinchem? Dan ben je bij Xtra-S sport en preventie op de juiste plek. Bij Xtra-S sport en preventie kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Xtra-S sport en preventie in Doetinchem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Doetinchemseweg 67a in Doetinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Doetinchem of niet, iedereen is welkom bij Xtra-S sport en preventie. Je kan Xtra-S sport en preventie telefonisch bereiken op: 31 6 12603559 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Xtra-S sport en preventie en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Xtra-S sport en preventie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xtra-S sport en preventie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Doetinchem
  2. Xtra-S sport en preventie

Meer sportscholen in Doetinchem