WOODtraining

WOODtraining is een Sportschool gelegen aan Stadsdennenweg 15 in Harderwijk.

Sporten bij WOODtraining in Harderwijk

WOODtraining is een Sportschool gelegen in Harderwijk op Stadsdennenweg 15.

Kom erachter wat WOODtraining voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek WOODtraining om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Harderwijk? Dan ben je bij WOODtraining op de juiste plek. Bij WOODtraining kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

WOODtraining in Harderwijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Stadsdennenweg 15 in Harderwijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Harderwijk of niet, iedereen is welkom bij WOODtraining. Je kan WOODtraining telefonisch bereiken op: 31 6 22821985 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.woodtraining.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar WOODtraining en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij WOODtraining? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WOODtraining het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Harderwijk
  2. WOODtraining

Meer sportscholen in Harderwijk