Joel Beukers is een Nederlandse fitnessondernemer en socialemediapersoonlijkheid. Bekend om zijn online aanwezigheid, deelt hij fitnessadvies en motiveert hij zijn volgers met zijn intense trainingsvideo’s en lifestylecontent. Hij heeft ook een sportkledinglijn en supplementenbedrijf opgericht.

Wie is Joel Beukers?

Joel Beukers is een 43-jarige prominente Nederlandse fitnessondernemer en socialemedia personaliteit. Hij is het brein achter de “Joel Beukers Shop”, een online platform waar hij fitnesskleding, supplementen en andere sportgerelateerde producten aanbiedt. Joel Beukers heeft een lengte van ongeveer 1.87meter. 

Joel Beukers heeft in het verleden zijn eigen pre-workout supplementen op de markt gebracht en gepromoot. Deze pre-workout supplementen zijn ontworpen om sporters een energieboost te geven en de prestaties tijdens trainingen te verbeteren. Ze kunnen ingrediënten bevatten zoals cafeïne, aminozuren en andere stoffen die bedoeld zijn om de focus, uithoudingsvermogen en kracht te vergroten.

Een opvallende auto is zijn Mercedes-Benz G63 AMG 6×6, die zijn liefde voor luxe en unieke voertuigen benadrukt. Joel Beukers heeft in het verleden meerdere Tesla-modellen in zijn autocollectie gehad en heeft deze ook op sociale media gedeeld.

Joël Beukers

Waar woont Joel Beukers?

Joel Beukers heeft aangegeven dat hij woonachtig is in Groningen, een stad in het noorden van Nederland. Het is echter niet bekend waar precies hij woont. Hij heeft zijn privéleven altijd vrij privé gehouden en heeft niet veel gedeeld over zijn verblijfplaats. Hij heeft echter wel aangegeven dat hij veel reist voor zijn werk en dat hij regelmatig in andere steden en landen verblijft.

Joel Beukers & auto’s

Joel Beukers staat bekend om zijn liefde voor luxe auto’s en heeft regelmatig zijn indrukwekkende autocollectie gedeeld op sociale media. Enkele van de opvallende auto’s die hij heeft bezeten of getoond, zijn onder andere:

 1. Mercedes-Benz G63 AMG 6×6: Een zeldzame en extravagante terreinwagen met zes wielen. Deze auto is een van de meest opvallende in zijn collectie en trok veel aandacht.

 2. Lamborghini Aventador: Een krachtige en stijlvolle supersportauto, bekend om zijn opvallende ontwerp en prestaties.

 3. Audi R8: Een sportwagen van Audi, die zowel snelheid als elegantie combineert.

 4. BMW i8: Een hybride sportwagen met opvallende deuren en geavanceerde technologie.

 5. Porsche 911 GT3: Een iconische sportauto van Porsche, bekend om zijn rijprestaties en handling.

Waar verdient Joel Beukers zijn geld mee?

Joël Beukers

Joel Beukers verdient zijn geld op verschillende manieren, voornamelijk binnen de fitness- en ondernemerswereld. Zijn vermogen wordt geschat op 2 miljoen euro. Dit zijn enkele van zijn belangrijkste inkomstenbronnen:

 1. Online fitnessadvies: Joel Beukers is een fitnessondernemer en deelt regelmatig fitnessadvies, trainingsprogramma’s en voedingsrichtlijnen via zijn socialemediakanalen en website. 

 2. Joel Beukers Shop: Hij heeft zijn eigen sportkledinglijn en supplementenbedrijf, bekend als de “Joel Beukers Shop”. Hier verkoopt hij fitnesskleding, supplementen en andere sportgerelateerde producten, wat bijdraagt aan zijn inkomsten.

 3. Sociale media en adverteren: Als socialemediapersonaliteit met een groot aantal volgers kan Joel Beukers inkomsten genereren via gesponsorde berichten, samenwerkingen met merken en advertenties op zijn socialemediakanalen.

 4. YouTube-inkomsten: Als hij video’s op platforms zoals YouTube plaatst, kan hij inkomsten genereren via advertentie-inkomsten en sponsordeals.

 5. Productendorsements: Joel Beukers kan worden betaald om bepaalde fitnessproducten of -apparatuur te promoten via zijn online aanwezigheid.

Wat is het geschatte vermogen van Joel Beukers?

Veel mensen vragen zich af wat ongeveer Joel Beukers vermogen. Op basis van bekende gegevens hebben is er een inschatting gemaakt van het totale kapitaal dat Joel Beukers bij elkaar gesprokkeld heeft.

Joel Beukers inkomen was in 2018 ruim 1,3 miljoen euro. Wat hij in 2019 en 2020 verdiende is niet precies bekend, maar we schatten in dat Joel Beukers vermogen op dit moment ruim boven de twee miljoen euro ligt. Beukers heeft dit vermogen vooral verdiend met de verkoop van sportsupplementen en door de posts via zijn Instagram-account. 

Joël Beukers

Interessante weetjes over Joel Beukers

Hier zijn twee interessante weetjes over Joel Beukers:

 1. Tijd in het leger: Voordat Joel Beukers een bekende fitnessondernemer werd, diende hij in het Nederlandse leger. Zijn militaire achtergrond heeft mogelijk bijgedragen aan zijn discipline en toewijding aan fitness, wat later centraal stond in zijn online persona.

 2. Grootte van zijn socialemediavolgers: Joel Beukers heeft een enorme aanhang op sociale media. Op het hoogtepunt van zijn populariteit had hij miljoenen volgers op platforms zoals Instagram en YouTube. Zijn vermogen om een breed publiek te bereiken heeft hem geholpen om zijn fitnessadvies, producten en ondernemingen met succes te promoten en te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *