Trainingsloods

Trainingsloods is een Sportschool gelegen aan Bospoort 17A in Ede.

Sporten bij Trainingsloods in Ede

Trainingsloods is een Sportschool gelegen in Ede op Bospoort 17A.

Kom erachter wat Trainingsloods voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Trainingsloods om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Ede? Dan ben je bij Trainingsloods op de juiste plek. Bij Trainingsloods kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Trainingsloods in Ede is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Bospoort 17A in Ede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ede of niet, iedereen is welkom bij Trainingsloods. Je kan Trainingsloods telefonisch bereiken op: 31 6 31385860 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://trainingsloods.sportbitapp.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Trainingsloods en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Trainingsloods? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trainingsloods het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Ede
  2. Trainingsloods

Meer sportscholen in Ede