Trainingscentrum De Linie

Trainingscentrum De Linie is een Gezondheidsclub gelegen aan Sportlaan 32 in Den Helder.

Sporten bij Trainingscentrum De Linie in Den Helder

Trainingscentrum De Linie is een Gezondheidsclub gelegen in Den Helder op Sportlaan 32.

Kom erachter wat Trainingscentrum De Linie voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Trainingscentrum De Linie om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Gezondheidsclub in de buurt van Den Helder? Dan ben je bij Trainingscentrum De Linie op de juiste plek. Bij Trainingscentrum De Linie kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Trainingscentrum De Linie in Den Helder is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Gezondheidsclub is gelegen aan Sportlaan 32 in Den Helder. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Helder of niet, iedereen is welkom bij Trainingscentrum De Linie. Je kan Trainingscentrum De Linie telefonisch bereiken op: 31 223 623 742 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.fysioentrainingdelinie.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Trainingscentrum De Linie en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Trainingscentrum De Linie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trainingscentrum De Linie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Den Helder
  2. Trainingscentrum De Linie

Meer sportscholen in Den Helder