TheBase-gym

TheBase-gym is een Sportschool gelegen aan Van Harenstraat 51A in Wolvega.

Meer informatie over TheBase-gym in Wolvega

TheBase-gym is een Sportschool gelegen in Wolvega op Van Harenstraat 51A.

Kom erachter wat TheBase-gym voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek TheBase-gym om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Wolvega? Dan ben je bij TheBase-gym op de juiste plek. Bij TheBase-gym kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en wordt je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

TheBase-gym in Wolvega is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Van Harenstraat 51A in Wolvega. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wolvega of niet, iedereen is welkom bij TheBase-gym. Je kan TheBase-gym telefonisch bereiken op: 31 6 46114536 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.thebase-gym.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar TheBase-gym en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij TheBase-gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TheBase-gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sportschool
  2. TheBase-gym

Bezoekers bekeken ook