Switch, De Praktijk van Bewegen

Switch, De Praktijk van Bewegen is een Sportmedisch centrum gelegen aan De Parse 1 in Akkrum.

Sporten bij Switch, De Praktijk van Bewegen in Akkrum

Switch, De Praktijk van Bewegen is een Sportmedisch centrum gelegen in Akkrum op De Parse 1.

Kom erachter wat Switch, De Praktijk van Bewegen voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Switch, De Praktijk van Bewegen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportmedisch centrum in de buurt van Akkrum? Dan ben je bij Switch, De Praktijk van Bewegen op de juiste plek. Bij Switch, De Praktijk van Bewegen kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Switch, De Praktijk van Bewegen in Akkrum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportmedisch centrum is gelegen aan De Parse 1 in Akkrum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Akkrum of niet, iedereen is welkom bij Switch, De Praktijk van Bewegen. Je kan Switch, De Praktijk van Bewegen telefonisch bereiken op: 31 566 651 890 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.fysiotherapieakkrum.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Switch, De Praktijk van Bewegen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Switch, De Praktijk van Bewegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Switch, De Praktijk van Bewegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Akkrum
  2. Switch, De Praktijk van Bewegen

Meer sportscholen in Akkrum