Sporza

Sporza is een Sportschool gelegen aan De Merk 9 in Joure.

Sporten bij Sporza in Joure

Sporza is een Sportschool gelegen in Joure op De Merk 9.

Kom erachter wat Sporza voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sporza om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Joure? Dan ben je bij Sporza op de juiste plek. Bij Sporza kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sporza in Joure is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan De Merk 9 in Joure. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Joure of niet, iedereen is welkom bij Sporza. Je kan Sporza telefonisch bereiken op: 31 513 414 243 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://sporza-fitness.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sporza en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sporza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Joure
  2. Sporza

Meer sportscholen in Joure