Sportschool Van de Pol

Sportschool Van de Pol is een Sportschool gelegen aan Valkstraat 14 in Helmond.

Sporten bij Sportschool Van de Pol in Helmond

Sportschool Van de Pol is een Sportschool gelegen in Helmond op Valkstraat 14.

Kom erachter wat Sportschool Van de Pol voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sportschool Van de Pol om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Sportschool Van de Pol op de juiste plek. Bij Sportschool Van de Pol kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sportschool Van de Pol in Helmond is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Valkstraat 14 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij Sportschool Van de Pol. Je kan Sportschool Van de Pol telefonisch bereiken op: 31 492 534 814 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sportschoolvdpol.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sportschool Van de Pol en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sportschool Van de Pol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Van de Pol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Helmond
  2. Sportschool Van de Pol

Meer sportscholen in Helmond