Sporting De Rijp

Sporting De Rijp is een Sportschool gelegen aan G.G. Schipperstraat 8 in De Rijp.

Sporten bij Sporting De Rijp in De Rijp

Sporting De Rijp is een Sportschool gelegen in De Rijp op G.G. Schipperstraat 8.

Kom erachter wat Sporting De Rijp voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sporting De Rijp om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van De Rijp? Dan ben je bij Sporting De Rijp op de juiste plek. Bij Sporting De Rijp kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sporting De Rijp in De Rijp is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan G.G. Schipperstraat 8 in De Rijp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Rijp of niet, iedereen is welkom bij Sporting De Rijp. Je kan Sporting De Rijp telefonisch bereiken op: 31 299 675 531 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sportingderijp.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sporting De Rijp en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sporting De Rijp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporting De Rijp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Rijp
  2. Sporting De Rijp

Meer sportscholen in De Rijp