Sporthelden van Meijel

Sporthelden van Meijel is een Sportschool gelegen aan Kalisstraat 30 in Meijel.

Sporten bij Sporthelden van Meijel in Meijel

Sporthelden van Meijel is een Sportschool gelegen in Meijel op Kalisstraat 30.

Kom erachter wat Sporthelden van Meijel voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sporthelden van Meijel om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Meijel? Dan ben je bij Sporthelden van Meijel op de juiste plek. Bij Sporthelden van Meijel kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sporthelden van Meijel in Meijel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Kalisstraat 30 in Meijel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Meijel of niet, iedereen is welkom bij Sporthelden van Meijel. Je kan Sporthelden van Meijel telefonisch bereiken op: 31 6 30208940 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sportheldenvanmeijel.nl/contact

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sporthelden van Meijel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sporthelden van Meijel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthelden van Meijel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Meijel
  2. Sporthelden van Meijel

Meer sportscholen in Meijel