SPORTGARAGE

SPORTGARAGE is een Gezondheidsclub gelegen aan Diederichslaan 2 in Driebergen-Rijsenburg.

Sporten bij SPORTGARAGE in Driebergen-Rijsenburg

SPORTGARAGE is een Gezondheidsclub gelegen in Driebergen-Rijsenburg op Diederichslaan 2.

Kom erachter wat SPORTGARAGE voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek SPORTGARAGE om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Gezondheidsclub in de buurt van Driebergen-Rijsenburg? Dan ben je bij SPORTGARAGE op de juiste plek. Bij SPORTGARAGE kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

SPORTGARAGE in Driebergen-Rijsenburg is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Gezondheidsclub is gelegen aan Diederichslaan 2 in Driebergen-Rijsenburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Driebergen-Rijsenburg of niet, iedereen is welkom bij SPORTGARAGE. Je kan SPORTGARAGE telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.desportgarage.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar SPORTGARAGE en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SPORTGARAGE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SPORTGARAGE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Driebergen-Rijsenburg
  2. SPORTGARAGE

Meer sportscholen in Driebergen-Rijsenburg