SportClub West-Friesland

SportClub West-Friesland is een Sportschool gelegen aan Breeuwhamer 21 in De Goorn.

Sporten bij SportClub West-Friesland in De Goorn

SportClub West-Friesland is een Sportschool gelegen in De Goorn op Breeuwhamer 21.

Kom erachter wat SportClub West-Friesland voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek SportClub West-Friesland om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van De Goorn? Dan ben je bij SportClub West-Friesland op de juiste plek. Bij SportClub West-Friesland kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

SportClub West-Friesland in De Goorn is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Breeuwhamer 21 in De Goorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Goorn of niet, iedereen is welkom bij SportClub West-Friesland. Je kan SportClub West-Friesland telefonisch bereiken op: 31 229 544 227 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sportclubwestfriesland.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar SportClub West-Friesland en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SportClub West-Friesland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportClub West-Friesland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Goorn
  2. SportClub West-Friesland

Meer sportscholen in De Goorn