Sportcentrum Van Houdt

Sportcentrum Van Houdt is een Sportschool gelegen aan Luykendreef 3 in Leiderdorp.

Sporten bij Sportcentrum Van Houdt in Leiderdorp

Sportcentrum Van Houdt is een Sportschool gelegen in Leiderdorp op Luykendreef 3.

Kom erachter wat Sportcentrum Van Houdt voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sportcentrum Van Houdt om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Leiderdorp? Dan ben je bij Sportcentrum Van Houdt op de juiste plek. Bij Sportcentrum Van Houdt kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sportcentrum Van Houdt in Leiderdorp is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Luykendreef 3 in Leiderdorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leiderdorp of niet, iedereen is welkom bij Sportcentrum Van Houdt. Je kan Sportcentrum Van Houdt telefonisch bereiken op: 31 71 589 1487 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://sportcentrumvanhoudt.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sportcentrum Van Houdt en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sportcentrum Van Houdt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Van Houdt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Leiderdorp
  2. Sportcentrum Van Houdt

Meer sportscholen in Leiderdorp