Sportcentrum van Asdonck

Sportcentrum van Asdonck is een Sportschool gelegen aan Broekdijk Oost 26 in Breukelen.

Sporten bij Sportcentrum van Asdonck in Breukelen

Sportcentrum van Asdonck is een Sportschool gelegen in Breukelen op Broekdijk Oost 26.

Kom erachter wat Sportcentrum van Asdonck voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sportcentrum van Asdonck om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Breukelen? Dan ben je bij Sportcentrum van Asdonck op de juiste plek. Bij Sportcentrum van Asdonck kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sportcentrum van Asdonck in Breukelen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Broekdijk Oost 26 in Breukelen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Breukelen of niet, iedereen is welkom bij Sportcentrum van Asdonck. Je kan Sportcentrum van Asdonck telefonisch bereiken op: 31 346 266 060 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.asdonck.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sportcentrum van Asdonck en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sportcentrum van Asdonck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum van Asdonck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Breukelen
  2. Sportcentrum van Asdonck

Meer sportscholen in Breukelen