Sportcentrum Jan de Rooy

Sportcentrum Jan de Rooy is een Sportschool gelegen aan Tijvoortsebaan 3a in Goirle.

Sporten bij Sportcentrum Jan de Rooy in Goirle

Sportcentrum Jan de Rooy is een Sportschool gelegen in Goirle op Tijvoortsebaan 3a.

Kom erachter wat Sportcentrum Jan de Rooy voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sportcentrum Jan de Rooy om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Goirle? Dan ben je bij Sportcentrum Jan de Rooy op de juiste plek. Bij Sportcentrum Jan de Rooy kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sportcentrum Jan de Rooy in Goirle is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Tijvoortsebaan 3a in Goirle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goirle of niet, iedereen is welkom bij Sportcentrum Jan de Rooy. Je kan Sportcentrum Jan de Rooy telefonisch bereiken op: 31 13 534 2560 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.janderooy.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sportcentrum Jan de Rooy en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sportcentrum Jan de Rooy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Jan de Rooy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Goirle
  2. Sportcentrum Jan de Rooy

Meer sportscholen in Goirle