Sportcentrum het Noord

Sportcentrum het Noord is een Sportschool gelegen aan Noord 88 in Franeker.

Sporten bij Sportcentrum het Noord in Franeker

Sportcentrum het Noord is een Sportschool gelegen in Franeker op Noord 88.

Kom erachter wat Sportcentrum het Noord voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sportcentrum het Noord om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Franeker? Dan ben je bij Sportcentrum het Noord op de juiste plek. Bij Sportcentrum het Noord kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sportcentrum het Noord in Franeker is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Noord 88 in Franeker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Franeker of niet, iedereen is welkom bij Sportcentrum het Noord. Je kan Sportcentrum het Noord telefonisch bereiken op: 31 517 853 601 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sportcentrumhetnoord.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sportcentrum het Noord en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sportcentrum het Noord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum het Noord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Franeker
  2. Sportcentrum het Noord

Meer sportscholen in Franeker