Sportcentrum De Gaard

Sportcentrum De Gaard is een Sportschool gelegen aan Oudestraat 56 in Neede.

Sporten bij Sportcentrum De Gaard in Neede

Sportcentrum De Gaard is een Sportschool gelegen in Neede op Oudestraat 56.

Kom erachter wat Sportcentrum De Gaard voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sportcentrum De Gaard om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Neede? Dan ben je bij Sportcentrum De Gaard op de juiste plek. Bij Sportcentrum De Gaard kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sportcentrum De Gaard in Neede is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Oudestraat 56 in Neede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Neede of niet, iedereen is welkom bij Sportcentrum De Gaard. Je kan Sportcentrum De Gaard telefonisch bereiken op: 31 545 296 057 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.degaard.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sportcentrum De Gaard en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sportcentrum De Gaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum De Gaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Neede
  2. Sportcentrum De Gaard

Meer sportscholen in Neede