Sport2Bfit

Sport2Bfit is een Sportschool gelegen aan Frederik van Eedenplein in Hazerswoude-Rijndijk.

Sporten bij Sport2Bfit in Hazerswoude-Rijndijk

Sport2Bfit is een Sportschool gelegen in Hazerswoude-Rijndijk op Frederik van Eedenplein.

Kom erachter wat Sport2Bfit voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sport2Bfit om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Hazerswoude-Rijndijk? Dan ben je bij Sport2Bfit op de juiste plek. Bij Sport2Bfit kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sport2Bfit in Hazerswoude-Rijndijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Frederik van Eedenplein in Hazerswoude-Rijndijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hazerswoude-Rijndijk of niet, iedereen is welkom bij Sport2Bfit. Je kan Sport2Bfit telefonisch bereiken op: 31 71 888 0201 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sport2bfit.nu/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sport2Bfit en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sport2Bfit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport2Bfit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hazerswoude-Rijndijk
  2. Sport2Bfit

Meer sportscholen in Hazerswoude-Rijndijk