Sport voor vrouwen

Sport voor vrouwen is een Sportschool gelegen aan Oudeweg 32 in Drachten.

Sporten bij Sport voor vrouwen in Drachten

Sport voor vrouwen is een Sportschool gelegen in Drachten op Oudeweg 32.

Kom erachter wat Sport voor vrouwen voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sport voor vrouwen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Drachten? Dan ben je bij Sport voor vrouwen op de juiste plek. Bij Sport voor vrouwen kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sport voor vrouwen in Drachten is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Oudeweg 32 in Drachten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Drachten of niet, iedereen is welkom bij Sport voor vrouwen. Je kan Sport voor vrouwen telefonisch bereiken op: 31 512 358 783 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sportvoorvrouwen.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sport voor vrouwen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sport voor vrouwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport voor vrouwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Drachten
  2. Sport voor vrouwen

Meer sportscholen in Drachten