Sport- en Voedingcentrum Assen

Sport- en Voedingcentrum Assen is een Sportschool gelegen aan Klompmakerstraat 22 in Assen.

Sporten bij Sport- en Voedingcentrum Assen in Assen

Sport- en Voedingcentrum Assen is een Sportschool gelegen in Assen op Klompmakerstraat 22.

Kom erachter wat Sport- en Voedingcentrum Assen voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sport- en Voedingcentrum Assen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Assen? Dan ben je bij Sport- en Voedingcentrum Assen op de juiste plek. Bij Sport- en Voedingcentrum Assen kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sport- en Voedingcentrum Assen in Assen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Klompmakerstraat 22 in Assen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assen of niet, iedereen is welkom bij Sport- en Voedingcentrum Assen. Je kan Sport- en Voedingcentrum Assen telefonisch bereiken op: 31 6 36021397 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sportenvoedingcentrum.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sport- en Voedingcentrum Assen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sport- en Voedingcentrum Assen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- en Voedingcentrum Assen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Assen
  2. Sport- en Voedingcentrum Assen

Meer sportscholen in Assen