Sport en Squashcentrum van Hurck

Sport en Squashcentrum van Hurck is een Sportschool gelegen aan Steenhouwersstraat 1-3 in Harlingen.

Sporten bij Sport en Squashcentrum van Hurck in Harlingen

Sport en Squashcentrum van Hurck is een Sportschool gelegen in Harlingen op Steenhouwersstraat 1-3.

Kom erachter wat Sport en Squashcentrum van Hurck voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sport en Squashcentrum van Hurck om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Harlingen? Dan ben je bij Sport en Squashcentrum van Hurck op de juiste plek. Bij Sport en Squashcentrum van Hurck kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sport en Squashcentrum van Hurck in Harlingen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Steenhouwersstraat 1-3 in Harlingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Harlingen of niet, iedereen is welkom bij Sport en Squashcentrum van Hurck. Je kan Sport en Squashcentrum van Hurck telefonisch bereiken op: 31 517 416 000 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sportcentrumvanhurck.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sport en Squashcentrum van Hurck en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sport en Squashcentrum van Hurck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Squashcentrum van Hurck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Harlingen
  2. Sport en Squashcentrum van Hurck

Meer sportscholen in Harlingen