Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung

Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung is een Sportschool gelegen aan Hugo van Voorneweg 39 in Heenvliet.

Sporten bij Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung in Heenvliet

Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung is een Sportschool gelegen in Heenvliet op Hugo van Voorneweg 39.

Kom erachter wat Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Heenvliet? Dan ben je bij Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung op de juiste plek. Bij Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung in Heenvliet is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Hugo van Voorneweg 39 in Heenvliet. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heenvliet of niet, iedereen is welkom bij Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung. Je kan Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung telefonisch bereiken op: 31 181 662 475 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.kamlung.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Heenvliet
  2. Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung

Meer sportscholen in Heenvliet