Sport- en Fitnesscentrum Elsomo

Sport- en Fitnesscentrum Elsomo is een Sportschool gelegen aan Kruisweg 29 in Marum.

Sporten bij Sport- en Fitnesscentrum Elsomo in Marum

Sport- en Fitnesscentrum Elsomo is een Sportschool gelegen in Marum op Kruisweg 29.

Kom erachter wat Sport- en Fitnesscentrum Elsomo voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sport- en Fitnesscentrum Elsomo om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Marum? Dan ben je bij Sport- en Fitnesscentrum Elsomo op de juiste plek. Bij Sport- en Fitnesscentrum Elsomo kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sport- en Fitnesscentrum Elsomo in Marum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Kruisweg 29 in Marum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Marum of niet, iedereen is welkom bij Sport- en Fitnesscentrum Elsomo. Je kan Sport- en Fitnesscentrum Elsomo telefonisch bereiken op: 31 594 641 567 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://elsomo.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sport- en Fitnesscentrum Elsomo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sport- en Fitnesscentrum Elsomo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- en Fitnesscentrum Elsomo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Marum
  2. Sport- en Fitnesscentrum Elsomo

Meer sportscholen in Marum