SolidHealth - sporten en afvallen

SolidHealth - sporten en afvallen is een Sportcomplex gelegen aan Raadhuisstraat 22a in Gilze.

Sporten bij SolidHealth - sporten en afvallen in Gilze

SolidHealth - sporten en afvallen is een Sportcomplex gelegen in Gilze op Raadhuisstraat 22a.

Kom erachter wat SolidHealth - sporten en afvallen voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek SolidHealth - sporten en afvallen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportcomplex in de buurt van Gilze? Dan ben je bij SolidHealth - sporten en afvallen op de juiste plek. Bij SolidHealth - sporten en afvallen kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

SolidHealth - sporten en afvallen in Gilze is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Raadhuisstraat 22a in Gilze. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gilze of niet, iedereen is welkom bij SolidHealth - sporten en afvallen. Je kan SolidHealth - sporten en afvallen telefonisch bereiken op: 31 85 483 1748 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.solidhealth.nu/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar SolidHealth - sporten en afvallen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SolidHealth - sporten en afvallen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SolidHealth - sporten en afvallen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Gilze
  2. SolidHealth – sporten en afvallen

Meer sportscholen in Gilze