Sokudo-Gym

Sokudo-Gym is een Sportschool gelegen aan Loniusstraat in Hoorn.

Sporten bij Sokudo-Gym in Hoorn

Sokudo-Gym is een Sportschool gelegen in Hoorn op Loniusstraat.

Kom erachter wat Sokudo-Gym voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Sokudo-Gym om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Hoorn? Dan ben je bij Sokudo-Gym op de juiste plek. Bij Sokudo-Gym kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Sokudo-Gym in Hoorn is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Loniusstraat in Hoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoorn of niet, iedereen is welkom bij Sokudo-Gym. Je kan Sokudo-Gym telefonisch bereiken op: 31 229 215 582 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://sokudo-gym.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Sokudo-Gym en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sokudo-Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sokudo-Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hoorn
  2. Sokudo-Gym

Meer sportscholen in Hoorn