Roosbergsports

Roosbergsports is een Sportschool gelegen aan Grutto 1 in Genemuiden.

Sporten bij Roosbergsports in Genemuiden

Roosbergsports is een Sportschool gelegen in Genemuiden op Grutto 1.

Kom erachter wat Roosbergsports voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Roosbergsports om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Genemuiden? Dan ben je bij Roosbergsports op de juiste plek. Bij Roosbergsports kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Roosbergsports in Genemuiden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Grutto 1 in Genemuiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Genemuiden of niet, iedereen is welkom bij Roosbergsports. Je kan Roosbergsports telefonisch bereiken op: 31 6 27877442 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.roosbergsports.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Roosbergsports en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Roosbergsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roosbergsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Genemuiden
  2. Roosbergsports

Meer sportscholen in Genemuiden