Reefkeat

Reefkeat is een Sportschool gelegen aan Voortweg 13 in Groeningen.

Sporten bij Reefkeat in Groeningen

Reefkeat is een Sportschool gelegen in Groeningen op Voortweg 13.

Kom erachter wat Reefkeat voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Reefkeat om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Groeningen? Dan ben je bij Reefkeat op de juiste plek. Bij Reefkeat kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Reefkeat in Groeningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Voortweg 13 in Groeningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groeningen of niet, iedereen is welkom bij Reefkeat. Je kan Reefkeat telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Reefkeat en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Reefkeat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reefkeat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Groeningen
  2. Reefkeat

Meer sportscholen in Groeningen