Radicalsports

Radicalsports is een Sportschool gelegen aan De Bouwkamp 13d in Ooij.

Meer informatie over Radicalsports in Ooij

Radicalsports is een Sportschool gelegen in Ooij op De Bouwkamp 13d.

Kom erachter wat Radicalsports voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Radicalsports om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Ooij? Dan ben je bij Radicalsports op de juiste plek. Bij Radicalsports kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en wordt je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Radicalsports in Ooij is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan De Bouwkamp 13d in Ooij. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ooij of niet, iedereen is welkom bij Radicalsports. Je kan Radicalsports telefonisch bereiken op: 31 6 45384080 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.radicalsports.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Radicalsports en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Radicalsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Radicalsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sportschool
  2. Radicalsports

Bezoekers bekeken ook