PTTimo

PTTimo is een Personal trainer gelegen aan Het Flieren 9 in Vianen.

Sporten bij PTTimo in Vianen

PTTimo is een Personal trainer gelegen in Vianen op Het Flieren 9.

Kom erachter wat PTTimo voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek PTTimo om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Personal trainer in de buurt van Vianen? Dan ben je bij PTTimo op de juiste plek. Bij PTTimo kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

PTTimo in Vianen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Personal trainer is gelegen aan Het Flieren 9 in Vianen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vianen of niet, iedereen is welkom bij PTTimo. Je kan PTTimo telefonisch bereiken op: 31 6 23482872 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.pttimo.com/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar PTTimo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij PTTimo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PTTimo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Vianen
  2. PTTimo

Meer sportscholen in Vianen