MyMove

MyMove is een Sportschool gelegen aan IJsseldijk 357B in Krimpen aan den IJssel.

Sporten bij MyMove in Krimpen aan den IJssel

MyMove is een Sportschool gelegen in Krimpen aan den IJssel op IJsseldijk 357B.

Kom erachter wat MyMove voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek MyMove om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Dan ben je bij MyMove op de juiste plek. Bij MyMove kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

MyMove in Krimpen aan den IJssel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan IJsseldijk 357B in Krimpen aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Krimpen aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij MyMove. Je kan MyMove telefonisch bereiken op: 31 180 580 522 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.mymove.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar MyMove en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MyMove? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MyMove het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Krimpen aan den IJssel
  2. MyMove

Meer sportscholen in Krimpen aan den IJssel