Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie

Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Van Lyndenlaan 7 in Beetsterzwaag.

Sporten bij Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie in Beetsterzwaag

Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen in Beetsterzwaag op Van Lyndenlaan 7.

Kom erachter wat Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Fysiotherapiepraktijk in de buurt van Beetsterzwaag? Dan ben je bij Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie op de juiste plek. Bij Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie in Beetsterzwaag is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Fysiotherapiepraktijk is gelegen aan Van Lyndenlaan 7 in Beetsterzwaag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beetsterzwaag of niet, iedereen is welkom bij Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie. Je kan Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie telefonisch bereiken op: 31 512 383 908 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.medifitweb.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Beetsterzwaag
  2. Medifit Centrum voor Sport en Fysiotherapie

Meer sportscholen in Beetsterzwaag