MA Sports van Dijk

MA Sports van Dijk is een Kickboksschool gelegen aan De Telle 21 in Ureterp.

Meer informatie over MA Sports van Dijk in Ureterp

MA Sports van Dijk is een Kickboksschool gelegen in Ureterp op De Telle 21.

Kom erachter wat MA Sports van Dijk voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek MA Sports van Dijk om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Kickboksschool in de buurt van Ureterp? Dan ben je bij MA Sports van Dijk op de juiste plek. Bij MA Sports van Dijk kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en wordt je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

MA Sports van Dijk in Ureterp is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Kickboksschool is gelegen aan De Telle 21 in Ureterp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ureterp of niet, iedereen is welkom bij MA Sports van Dijk. Je kan MA Sports van Dijk telefonisch bereiken op: 31 6 42235031 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.masports-vandijk.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar MA Sports van Dijk en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MA Sports van Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MA Sports van Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sportschool
  2. MA Sports van Dijk

Bezoekers bekeken ook