Leef Centrum voor sport en ontspanning

Leef Centrum voor sport en ontspanning is een Sportschool gelegen aan Reigerweg 11-A in Kampen.

Sporten bij Leef Centrum voor sport en ontspanning in Kampen

Leef Centrum voor sport en ontspanning is een Sportschool gelegen in Kampen op Reigerweg 11-A.

Kom erachter wat Leef Centrum voor sport en ontspanning voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Leef Centrum voor sport en ontspanning om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Kampen? Dan ben je bij Leef Centrum voor sport en ontspanning op de juiste plek. Bij Leef Centrum voor sport en ontspanning kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Leef Centrum voor sport en ontspanning in Kampen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Reigerweg 11-A in Kampen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kampen of niet, iedereen is welkom bij Leef Centrum voor sport en ontspanning. Je kan Leef Centrum voor sport en ontspanning telefonisch bereiken op: 31 38 338 8886 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.leefkampen.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Leef Centrum voor sport en ontspanning en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Leef Centrum voor sport en ontspanning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leef Centrum voor sport en ontspanning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kampen
  2. Leef Centrum voor sport en ontspanning

Meer sportscholen in Kampen