Kortezwaag

Kortezwaag is een Sportcomplex gelegen aan Mientewei in Gorredijk.

Sporten bij Kortezwaag in Gorredijk

Kortezwaag is een Sportcomplex gelegen in Gorredijk op Mientewei.

Kom erachter wat Kortezwaag voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Kortezwaag om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportcomplex in de buurt van Gorredijk? Dan ben je bij Kortezwaag op de juiste plek. Bij Kortezwaag kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Kortezwaag in Gorredijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Mientewei in Gorredijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gorredijk of niet, iedereen is welkom bij Kortezwaag. Je kan Kortezwaag telefonisch bereiken op: 31 513 461 978 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vv-gorredijk.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Kortezwaag en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kortezwaag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kortezwaag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Gorredijk
  2. Kortezwaag

Meer sportscholen in Gorredijk