Imforce

Imforce is een Gezondheidsclub gelegen aan Doctor Huub van Doorneweg 36a in Deurne.

Sporten bij Imforce in Deurne

Imforce is een Gezondheidsclub gelegen in Deurne op Doctor Huub van Doorneweg 36a.

Kom erachter wat Imforce voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Imforce om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Gezondheidsclub in de buurt van Deurne? Dan ben je bij Imforce op de juiste plek. Bij Imforce kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Imforce in Deurne is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Gezondheidsclub is gelegen aan Doctor Huub van Doorneweg 36a in Deurne. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deurne of niet, iedereen is welkom bij Imforce. Je kan Imforce telefonisch bereiken op: 31 6 53900715 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.imforcetraining.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Imforce en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Imforce? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Imforce het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Deurne
  2. Imforce

Meer sportscholen in Deurne