Ik sport

Ik sport is een Sportschool gelegen aan Hoofdstraat West 10a, & 10b in Noordwolde.

Sporten bij Ik sport in Noordwolde

Ik sport is een Sportschool gelegen in Noordwolde op Hoofdstraat West 10a, & 10b.

Kom erachter wat Ik sport voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Ik sport om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Noordwolde? Dan ben je bij Ik sport op de juiste plek. Bij Ik sport kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Ik sport in Noordwolde is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan Hoofdstraat West 10a, & 10b in Noordwolde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Noordwolde of niet, iedereen is welkom bij Ik sport. Je kan Ik sport telefonisch bereiken op: 31 6 46741934 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ik-sport.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Ik sport en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ik sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ik sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Noordwolde
  2. Ik sport

Meer sportscholen in Noordwolde