Health Me Leidschendam

Health Me Leidschendam is een Gezondheidsclub gelegen aan Oude Trambaan 48 in Leidschendam.

Sporten bij Health Me Leidschendam in Leidschendam

Health Me Leidschendam is een Gezondheidsclub gelegen in Leidschendam op Oude Trambaan 48.

Kom erachter wat Health Me Leidschendam voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Health Me Leidschendam om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Gezondheidsclub in de buurt van Leidschendam? Dan ben je bij Health Me Leidschendam op de juiste plek. Bij Health Me Leidschendam kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Health Me Leidschendam in Leidschendam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Gezondheidsclub is gelegen aan Oude Trambaan 48 in Leidschendam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leidschendam of niet, iedereen is welkom bij Health Me Leidschendam. Je kan Health Me Leidschendam telefonisch bereiken op: 31 70 221 0070 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://healthme.nl/locaties/leidschendam/?utm_source=leidschendam&utm_medium=google_my_business&utm_campaign=utmcode

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Health Me Leidschendam en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Health Me Leidschendam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Health Me Leidschendam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Leidschendam
  2. Health Me Leidschendam

Meer sportscholen in Leidschendam