FloFit

FloFit is een Sportcomplex gelegen aan Beukenlaan 20 in Barchem.

Sporten bij FloFit in Barchem

FloFit is een Sportcomplex gelegen in Barchem op Beukenlaan 20.

Kom erachter wat FloFit voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek FloFit om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportcomplex in de buurt van Barchem? Dan ben je bij FloFit op de juiste plek. Bij FloFit kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

FloFit in Barchem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Beukenlaan 20 in Barchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Barchem of niet, iedereen is welkom bij FloFit. Je kan FloFit telefonisch bereiken op: 31 6 13625892 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.flofit.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar FloFit en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij FloFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FloFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Barchem
  2. FloFit

Meer sportscholen in Barchem