Fitness en Beautycentrum Kokoro

Fitness en Beautycentrum Kokoro is een Sportclub gelegen aan Commissaris de Vos van Steenwijklaan 34A in Coevorden.

Sporten bij Fitness en Beautycentrum Kokoro in Coevorden

Fitness en Beautycentrum Kokoro is een Sportclub gelegen in Coevorden op Commissaris de Vos van Steenwijklaan 34A.

Kom erachter wat Fitness en Beautycentrum Kokoro voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Fitness en Beautycentrum Kokoro om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportclub in de buurt van Coevorden? Dan ben je bij Fitness en Beautycentrum Kokoro op de juiste plek. Bij Fitness en Beautycentrum Kokoro kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Fitness en Beautycentrum Kokoro in Coevorden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportclub is gelegen aan Commissaris de Vos van Steenwijklaan 34A in Coevorden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Coevorden of niet, iedereen is welkom bij Fitness en Beautycentrum Kokoro. Je kan Fitness en Beautycentrum Kokoro telefonisch bereiken op: 31 524 517 308 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Fitness en Beautycentrum Kokoro en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Fitness en Beautycentrum Kokoro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitness en Beautycentrum Kokoro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Coevorden
  2. Fitness en Beautycentrum Kokoro

Meer sportscholen in Coevorden