Fitclub de Paal

Fitclub de Paal is een Sportschool gelegen aan De Paaldreef 6 in Bergeijk.

Sporten bij Fitclub de Paal in Bergeijk

Fitclub de Paal is een Sportschool gelegen in Bergeijk op De Paaldreef 6.

Kom erachter wat Fitclub de Paal voor jou kan betekenen. Met moderne apparaten en de beste spullen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede training. Bezoek Fitclub de Paal om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij op zoek naar een Sportschool in de buurt van Bergeijk? Dan ben je bij Fitclub de Paal op de juiste plek. Bij Fitclub de Paal kun je werken aan je spiermassa, de beste cardiotrainingen doen en word je persoonlijk geholpen door ervaren trainers. Er worden groepslessen georganiseerd en na een flinke training kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Fitclub de Paal in Bergeijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportschool is gelegen aan De Paaldreef 6 in Bergeijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergeijk of niet, iedereen is welkom bij Fitclub de Paal. Je kan Fitclub de Paal telefonisch bereiken op: 31 497 550 574 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.fitclubdepaal.nl/

Wil je graag afvallen, spiermassa opbouwen of lekkerder in je vel gaan zitten? Bewegen helpt hier enorm bij, kom naar Fitclub de Paal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Fitclub de Paal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitclub de Paal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bergeijk
  2. Fitclub de Paal

Meer sportscholen in Bergeijk